Как да изберем ски ръкавици

Информационната дигитална стая

Как да изберем ски ръкавици

November 1, 2017 Всичко за спорта 0

Топлината на ръцете, както и тяхната свобода за движение образуват перфектния баланс, от който се нуждаете при карането на ски в планината. В тази статия ще ви разкажем какво е добре да знаете при закупуването на нови ски ръкавици.

Picture Pola

1

Най-подходящи за: Еко любители

Изработени са от 64% полиестер, което прави ръкавиците лесни за рециклиране. Материята е мека, като пръстите са разделени отвътре, за да бъдат винаги топли и за по-голяма свобода на движенията. Ръкавиците не се износват бързо и имат елегантен дизайн.

Arc’teryx Lithic

2

Преимущество: Нестандартна технология на изработка

Удобни ръкавици с един пръст с интелигенен дизайн за по-добра сръчност на ръцете. Създадени с минимален брой шевове за по-добра изолация на ръцете. Изолацията е на три нива, а ръкавиците са изработени със специалн материал Gore-Tex за по-добър контрол на дланите и пръстите на ръцете. Материата е дишаща и ръцете не се запарват.

Black Crows Manis

3

Предимство: Да се слееш с тълпата

Вдъхновени от състзателните ски ръкавици от 70-те години на XX век. Ръкавиците са нископрофилни със подсилени шеврони. Изработени са от водоустойчива  козя кожа със специална PrimaLoft Gold подплата. Създадени за по-добър комфорт и контрол над щеките.

Pow Sniper Trigger GTX

4

Предимство: За комфорт на кожата на ръцете

Специална технология за вентилация на ръкавиците ги прави универсален тип за комфорт на кожата на ръцете против изпотяване или измръзване. Оборудвани с Gore-Tex материя за хидроизолация и тефлоново покритие за влошени метеорологични условия. Стилен дизайн в съчетание с баланс на топлината и комфорт на ръцете.

Salomon Vision GTX

5

Предимство: Стилен дизайн и висок клас технология на изработка

Елегантно изглеждащи и удобни ски ръкавици, изработени от кожа в комбинация с Gore-Tex технология за хидроизолация. Към това е добавена и PrimaLoft технология за изолация за по-добър захват на ръката. Ръкавиците прилепват плътно без да ограничават вашите движения. И като черешка на тортата – можете да боравите свободно с тях със смартфона си, тъй като имат touchscreen технология на пръстите.

Ortovox TEC

6

Най-подходящи за: Ски спускания през пролетта

Лек и елегантен дизайн на ръкавиците с технология против изолация и образуване на неприятни миризми. Подплатата има добро сцепление с външната част на ръкавиците. Оборудвани са с водо и ветроустойчиви технологии Merino Punchhole материал. Също ще ви позволят спокойно да си браузвате на телефона без да се налага да ги сваляте от ръцете си.